Marsepein, Speculoos & Aperitiefmanden

Beste leden/ouders/vrienden/familie/… van JONG KVG PUURS,

We proberen dit jaar onze verkoop van marsepein en speculaas in ere te houden. Corona-virus of niet, we vinden zeker een aangepaste en veilige manier om jullie van dit lekkers te voorzien. 

 

Omdat we dit jaar geen spaghetti avond kunnen organiseren, hopen we op deze manier wat extra centjes binnen te halen. 

 

Help! 6 december komt steeds dichterbij en Sinterklaas zit tot over zijn oren in het werk om iedereen wat lekkers cadeau te geven. Hij heeft hulp nodig van onze Rattekes! Daarom organiseren we zoals elk jaar weer een grote verkoop van marsepein en speculaas.

Spreek je familie, vrienden, buren, collega’s, huisdieren… aan om wat lekkers te kopen. Jong KVG De Rattekes en Sinterklaas zullen je dankbaar zijn!

Het zijn speciale tijden en dat vraagt ook om een specialleke 😉 Omdat de verpakking van de chocola niet coronaproof is, hebben we een alternatief voorzien. We maken dit jaar met plezier een aperitiefmand, voor iedereen die nood heeft aan een avondje relaxen in deze stressvolle tijden. Zelf niet zo een fan van aperitieven? Geef dan gerust een mand als cadeautje aan iemand die hier wel van kan genieten. 

 

Wat verkopen we juist?

* marsepein ½ kg: 7 euro per pakje

* marsepein 1 kg: 12 euro per pakje

* speculoos (4 speculoosmannen in een pakje): 5 euro per pakje

* Aperitiefmanden (met drankjes en knabbeltjes)

voor 2 personen: €20

voor 4 personen: €30

 

De uitnodiging vinden jullie hier:  

Tot wanneer loopt de verkoop?

Geef je bestelling ten laatste door op 1 november 2020.

 

Hoe geef je jouw bestelling door?

Mail je de bestelling door (jongkvgpuurs@gmail.com) en schrijf je het juiste bedrag over op het rekeningnummer van JONG KVG De Rattekes (BE21 7332 3123 5603) met vermelding van de naam en de bestelde hoeveelheden marsepein, speculoos en aperitiefmanden

 

Wanneer kan je jouw bestelling afhalen?

We zorgen er voor dat de bestellingen te verkrijgen zijn op de 28 november 2020. Je bent zelf verantwoordelijk voor het ter plaatse brengen van de bestellingen. 

Alvast bedankt voor jullie inzet en hopelijk tot snel!

De kern