top of page

Afspraken

Elk lid die mee wenst te doen met onze activiteiten is geacht zich te houden aan onze huisregels. Zo kunnen we de actviteiten zo leuk mogelijk houden voor iedereen!

Samenblijven

Blijf tijdens een activiteit altijd bij de groep. Ben je de groep toch kwijt dan blijf je staan en vraag je iemand om de begeleiding te bellen. Meestal krijg je van ons een sjaaltje of festivalbandje waarop ons nummer staat. Laat dit nummer dan zeker aan iemand lezen

Intieme contacten

Hoe moeilijk het soms ook kan zijn... de Rattekes zijn een vereniging waar iedereen zich moet kunnen uitleven en dat kan niet wanneer jij met je vriendje of je vriendinnetje 'te actief' bezig bent. Zoenen, vrijen of andere actieve bezigheden horen niet thuis tijdens de activiteiten.

Roken

Roken tijdens activiteiten is niet toegestaan, enkel tijdens het kamp of weekend in overleg met begeleiding mag dit wel.

Gsm gebruik

GSM's en andere dure apparaten mogen tijdens de activiteiten niet gebruikt worden. Op kamp of weekend mogen deze wel mee, maar op eigen verantwoordelijkheid. De toestellen mogen verder enkel gebruikt worden als de begeleiding dit toestaat. We gaan er van uit dat, wanneer de begeleiding vraagt om deze apparatuur tijdelijk in te leveren (vb tijdens activiteiten/weekends) die niet tot discussie hoeft te leiden. We doen dit alleen maar om het groepsgebeuren en de sfeer te bevorderen!

Alcohol

Geen alcohol tijdens onze activiteiten, we hebben reeds bewezen dat we we ook zonder alcohol al meer dan zot genoeg doen... ;)

Het spreekt voor zich dat er tijdens openbare activiteiten zoals BBQ of spaghettiavonden wel alcohol gedronken mag worden.

Vuur

Lucifers, aanstekers of Zippo's mogen niet mee op activiteiten. Tijdens het kamp en het weekend worden de aanstekers en lucifers van de rokers aan de begeleiding gegeven.

Drugs

Drugs hebben we ook niet nodig, voorlopig amuseren we ons nog zonder...

bottom of page